top of page
business-man-working-by-using-laptop-computer-hands-typing-keyboard-professional-investor-

PŘÍSPĚVEK

OpenAI DEV Day odhaluje budoucnost AI s GPT-4 Turbo

OpenAI

OpenAI
OpenAI

Na nedávném OpenAI DEV Day došlo k odhalení převratných inovací v oblasti umělé inteligence, které slibují zásadní změny v způsobu, jakým interagujeme s technologií. Tato událost představila řadu vzrušujících novinek, které budou mít dalekosáhlý dopad na podniky, vývojáře i běžné uživatele.


Personalizované GPT


Začneme s tím, co by mohlo změnit hru: možnost přizpůsobit si vlastní ChatGPT. Představte si, že by váš digitální asistent mohl být programován specificky pro vaše potřeby – ať už jde o podnikání, vzdělávání nebo osobní rozvoj. OpenAI umožňuje uživatelům sdílet své vlastní GPT modely veřejně, což otevírá dveře k nové éře personalizace AI.


Revolutionární GPT-4 Turbo

Významným krokem vpřed je GPT-4 Turbo s neuvěřitelnou kontextovou délkou 128 tisíc tokenů. To umožňuje modelu udržet kontext velkého množství textu – představte si analýzu nebo generování obsahu založeného na rozsahu celé knihy. JSON mód pak přináší větší flexibilitu a přesnost ve výstupech, což je zásadní pro integraci AI do komplexních systémů.


Rozšíření modalit

OpenAI rozšiřuje své horizonty i v oblasti modality. S DALL-E 3 a GPT-4 Turbo s vizuálními schopnostmi se otevírají možnosti pro kreativní odvětví, zatímco integrace textu do řeči a brzy i Whisper V3 rozpoznávání řeči překonávají bariéry mezi lidskou a strojovou interakcí.


Zvýšení limitů a personalizace

OpenAI také významně rozšiřuje možnosti personalizace modelů, což se týká i zvýšení rychlostních limitů. Tyto změny usnadní implementaci AI do různých aplikací a zefektivní práci s velkým objemem dat.


Ochrana autorských práv a cenová přístupnost


Zavedení Copyright Shield je revoluční iniciativou, která uživatelům AI poskytuje ochranu před právními nároky. A příznivá cenová politika GPT-4 Turbo, která je výrazně levnější než předchozí modely, činí tuto technologii dostupnější široké veřejnosti.


Závěrečné myšlenky

Tato keynote zdůraznila, že OpenAI věnuje značnou pozornost požadavkům a přáním svých uživatelů. S novými inovacemi přichází slib, že AI bude více přístupná, demokratičtější a snadněji použitelná. Zdá se, že vývoj AI vstupuje do nové éry, kde bude technologie sloužit lidem ještě lépe než kdy předtím. Dev Day je jen začátek, a my se nemůžeme dočkat, až uvidíme, jaké další novinky OpenAI odhalí.

Comments


bottom of page